Alles over de zakelijke kant van werk in de kunst- en cultuursector

Kennisbank met praktische informatie over het starten en ontwikkelen van een duurzame beroepspraktijk als zelfstandige of in loondienst. Voor uitvoerende, scheppende en docerende kunstenaars van verschillende disciplines, voor ondersteunende beroepen en voor erfgoedspecialisten.

Nieuw!

 

Financieel overzicht

Of het nou gaat om je levensonderhoud, een project of je onderneming: financieel overzicht is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een administratie, een…

 

Faq hoe kan ik uitbetaald krijgen?

Je gaat een klus doen of hebt deze afgerond. Nu wil je graag uitbetaald krijgen. Hoe kun je dat regelen? Welke opties heb je en wat zijn de gevolgen…

Interview

Roshan vertelt hoe hij zijn verschillende taken na zijn afstuderen combineert en hoe hem dit inspireert. En natuurlijk sluit hij af met een aantal tips voor starters: 'Volg je intuïtie, zorg voor ritme en beweging en wees niet bang om keuzes te maken'.

Interview Roshan Nejal

Cursusaanbod

Bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is ondernemerschapsonderwijs verweven in het curriculum. Daarnaast bieden we deze kennisbank en extra cursusaanbod voor de studenten die zich verder willen verdiepen en oriënteren.

Ben jij student aan de AHK of alumnus? Bekijk dan het cursusaanbod of meld je aan voor de nieuwsbrief.

ahk.nl/ondernemen