test

Workshop Architecten

Architectuur, lichting 2011, 2014, 2015

Workshop Architecten is in 2017 opgericht door Ard Hoksbergen (1981), Ivar van der Zwan (1968), Milad Pallesh (1987), alle drie afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst. Deze ambitieuze architecten, met diverse prijzen op hun naam, kozen er bewust voor om de krachten te bundelen in hun ambachtelijk laboratorium: een architectenbureau met werkplaats.

In dit interview leggen ze uit hoe ze de samenwerking hebben voorbereid, de taken verdelen en hoe het samen ondernemen een sterker en kwalitatief beter bedrijf oplevert. Voordat ze hun eigen architectenbureaus opgaven en als drie gelijkwaardige vennoten een vof begonnen, hebben ze goed de tijd genomen om te onderzoeken wat hen bindt, en waar ze heen willen met het bedrijf. De visie van het bureau presenteren ze wekelijks in reflectie- of acquisitiegesprekken. Zo ontwikkelen en onderhouden ze hun netwerk en blijven ze scherp.

Tips van Workshop Architecten: Ga ervoor,  sta open voor advies, zoek uit waar je goed en slecht in bent en maak goed gebruik van het academienetwerk.

18 mei 2017

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+