test

Ervaringen van alumni

Marit Janse

Marit Janse (1977) heeft sinds haar afstuderen in 2013 een eigen (landschaps-)architectuurbureau naast een parttime betrekking bij de gemeente Dordrecht. Als freelancer werkt zij samen met andere architecten en kunstenaars en als gastdocent is ze verbonden aan de Academie van Bouwkunst. undefinedBekijk video

Steven Delva

Steven Delva (1978) begon direct na zijn afstuderen aan de Academie van Bouwkunst zijn bedrijf Delva Landscape Architects. Drie jaar later runt hij vanuit zijn eigen pand in Amsterdam een eenmanszaak met een jong team van werknemers, freelancers en stagiairs van diverse opleidingen. Ook is er een dependance in Antwerpen. Delva is aan de Academie van Bouwkunst verbonden als gastdocent.
undefinedBekijk video

Jaap Brouwer

Jaap Brouwer werkt als stedebouwkundige in loondienst bij Soeters Van Eldonk architecten. Daarnaast werkt hij aan eigen projecten zoals zijn afstudeerproject Hollands Welvaren/Aquapunctuur. Hij studeerde in 2008 af aan de Academie van Bouwkunst.
undefinedBekijk video

Jeroen van Mechelen

In 2001 begon hij tijdens zijn studie aan de Academie van Bouwkunst met Studio JVM, architecture + urban strategies. Jeroen van Mechelen ontwerpt, adviseert en geeft les aan de Academie van Bouwkunst.
undefinedBekijk video

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+